Lisätä Sivuston Kävijät – Optimoida Weblog Sietää Otsikot Hyödyntämällä H2 Tag – Muutos H3 Tag

Vuoteen | Lokakuussa 30, 2017

JAA:
Otsikko tunnisteet begin H1 ja mennä niin paljon kuin H6 alentaa, jotta mittaus. Ne pelata valtava merkitys blogiasi mallin optimointi. Yksinkertaisesti kuin olen aiemmin määritellyt, että hakukoneen robotti lukee sisältöä materiaalia yksinkertaisesti paras tapa ihminen lukee sen. Otsikoihin, bolded and highlighted texts draw consideration. By default all blogger templates are designed such that the H1 tag is given to Homepage Most important Title, H2 is given to Weblog Description or Header dates, sidebar headers and H3 is assigned for put up titles.
Whilst the precise fact is that your Put up titles are second most necessary a half of your weblog after the principle title. Sidebar titles and Put up description are peanuts compared to your put up titles.
Its your put up titles that ping serps on an replace and are listed and crawled by search engine robots. In search engine marketing the put up title is referred because the KING whiles put up content material is referred because the QUEEN. So if the king is handled with H3 tag as an alternative of H2 tag then I assume you could re-plan your Site visitors campaign.Changing Put up Tiles Heading Tags In BloggerTo change put up titles default H3 tag to H2 heading Tag then observe the steps below,
Go To Blogger> Design > Edit HTML Backup your template Search for .put up h3 and exchange it with .put up h2 (keep changing that for all occurrences of .put up h2) Then seek for, <h3><tiedot:title/></h3and exchange it with this,
<h2><tiedot:title/></h2> 6. Save your template and Congratulations for the good change! :>

JAA:

Tarkista tämä mahtava palvelu: http://www.test-net.org/services/traceroute/ tai käy VAPAA PALVELUT-valikosta

[Yhteensä: 0    Keskimääräinen: 0/5]

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *