Tag Archives: 0дена

Нула Дена И Товар Култот Наука

Од | Октомври 9, 2017

Јас сум се жалеше пред да сега во врска со недостатокот на ригорозни наука во гигант елементи на безбедност. Сепак, не е некој недостаток на приказни и публикации кои се прогласи за да понудат информации за овој простор. Неодамна Компанија РАНД, САД-базирани претпостави резервоарот, печатени извештај за нула ден vulnerabilities. Многу поединци пофали, an article… Read More »