Tag Archives: 20th Century Fox

20th Century Fox Is Searching For Anti-Piracy Interns

Од | Септември 30, 2017

Piracy stays one of many key threats for many Hollywood movie studios. 20th Century Fox, за пример, has its personal Content material Safety group, headed by Ron Wheeler. The group retains an eye fixed on rising piracy threats and is at present on the lookout for contemporary blood. Most corporations have whole departments devoted to… Read More »

20ти Век Фокс Обвинува Ким Dotcom на Средства Замрзнување Прекршување

Од | Јули 25, 2016

20ти Век Фокс има обвинети Ким Dotcom на пробивање на замрзнување на неговите средства наметнати по неговото апсење во 2012. Според тврдењата од студиото во Нов Зеланд Високиот Суд, Dotcom зеде US$154,000 заем од неговите адвокати во име на доверба за своите деца.

Извор: ТФ, за најновите информации за авторски права, споделување на датотеки, torrent сајтови и АНОНИМНИ VPN услугите.

[php фрагмент=11]