Kim Dotcom ' s Uitlevering Luisteren naar Zal Blijven Gestreamd op YouTube

Door | Augustus 30, 2016

dotcom-laptopLaatste week, Kim Dotcom heeft aangegeven dat hij graag zijn uitlevering luisteren naar een uitzending verblijf op het Web.

"Omwille van de internationale nieuwsgierigheid in mijn geval we nu hebben verzocht de Overmatige Rechtbank docket te staan live-streaming van mijn 6 weken van het auteursrecht uitlevering hoorzittingen,"hij schreef op Twitter.

Gisteren ochtend, gewoon eerder dan het luisteren naar gekocht aan de gang, Dotcom ' s advocaat Ron Mansfield nogmaals verhoogd het probleem. Hij verklaarde dat een ingewikkelde zaak van deze aard kunnen niet verkrijgen van eerlijke rapportage dus een wonen-stream kan helpen herstellen van de stabiliteit en de garantie van de publieke opinie. Mansfield aanbevolen YouTube als het juiste platform.

Misschien niet verrassend, de U. S. autoriteiten tegen Dotcom ' s software, waaruit blijkt dat de bescherming kan afbreuk doen aan de gevangenis trial in amerika moet Dotcom worden uitgeleverd. Specifiek, de U. S. vermeld beelden van het luisteren naar een bedreiging kan vormen voor een mogelijk jury zwembad.

Echter, ongeacht de U. S. bezwaren, eerder als we spreken Justitie Gilbert Murray verklaarde dat de stroom kan gaan vooruit, op YouTube. Er zal waarschijnlijk een aantal beperkingen, toch.

Tips voor het uitzenden van Nieuw-Zeeland rechtbanken mandaat een 10 minuten vertraging, echter in Dotcom ' s geval waarschijnlijk is dat deze worden verlengd tot 20 minuten. Het zal ervoor zorgen dat de rechter docket heeft de kans om te onderdrukken iets beschouwd als ongeschikt voor publieke consumptie.

Dotcom nam naar Twitter om ons te verheugen.

 

Maar terwijl de kiezen heeft verleend Dotcom behoeften, er zal waarschijnlijk worden beperkingen. Samen met de vertraging, de feedback deel op YouTube zal waarschijnlijk worden uitgeschakeld en foto ' s uit het luisteren naar niet zal worden toegestaan om te verblijven on-line na het luisteren naar heeft plaatsgevonden.

In feite, geen mogelijkheid zou kunnen doen om te regelen volledig. Dialoog van wonen gelegenheden kan gewoon gebeuren elders, met name op Twitter de plaats van de beweging vindt plaats in real-time. Bovendien, mensen zullen ongetwijfeld rip het wonen streamen van YouTube, dus het behoud van de offline na het beluisteren van heeft gegeven, zal de toon helemaal niet mogelijk.

Echter, de transparantie van de stream aanwezig is wordt toegejuicht door veel, niet in het minst Dotcom ' s in de VS gevestigde advocaat Ira Rothken.

"Het biedt voor iedereen op aarde met een zetel in de galerij van de Nieuw-Zeelandse rechtszaal,"Rothken vermeld. "Het is democratie in zijn meest interessant."


Kijk op deze geweldige service: http://www.test-net.org/services/country-by-ip/ of bezoek de GRATIS DIENSTEN van menu

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *