Monthly Archives: Gusht 2016

Kim Dotcom’s Extradition Listening to Will Be Stay Streamed on YouTube

By | Gusht 30, 2016

Kim Dotcom’s request for his extradition hearing to be live streamed on the Internet has been granted by a New Zealand High Court judge. Beginning tomorrow, proceedings will be broadcast live on YouTube, despite protests from the United States that the stream could prejudice Dotcom’s criminal trial in the U.S. should he be extradited.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

Operative nje Torrent Tracker Për të Këndshme Mund të Jetë një dhimbje Koke

By | Gusht 29, 2016

Në Janar 2016, a BitTorrent enthusiast thought he’d launch a stand-alone tracker for fun. Së shpejti, Zer0day.ch ishte ndjekja e mijëra torrents pasi u shfrytëzuar nga Pirate Bay dhe ExtraTorrent. Now it’s tracking almost four million peers and a million torrents, por udhëtim ka qenë larg nga smooth.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

Indian ISPs Velocity Up BitTorrent by ‘Peering’ With a Torrent Website

By | Gusht 28, 2016

Several Internet providers in India have found a clever way to reduce the load BitTorrent transfers put on their network, while pleasing their torrenting subscribers at the same time. They’ve teamed up with Torbox.net which offers a fully fledged torrent search engine that connects users to ‘localpeers to guarantee maximum download speeds.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

Library of Congress May Turn into a Piracy Hub, RIAA Warns

By | Gusht 28, 2016

The U.S. Copyright Office is considering expanding the mandatory deposit requirement for publishers, kështu që etiketat rekord gjithashtu do të duhet të paraqesë kërkesën e tyre online-vetëm muzikën në Bibliotekën e Kongresit. Biblioteka më pas do të lejojë publik për të hyrë në muzikë. E RIAA, however, paralajmëron se ky plan paraqet disa serioz piraterisë shqetësimet.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

Denuvo Dobëson Pas 'Brenda' Do të marrë të Krisur në Dokument Kohë

By | Gusht 24, 2016

Denuvo është një nga më të famshme të anti-piraterisë sistemet në përdorim sot. Më herët këtë muaj mbrojtjen qe duhet plasaritur për herë të parë në rritjen e Tomb Raider, por kjo ishte pas lojës kishte qenë për 193 ditë. Tani, similar protection on the game ‘Insidehas been defeated in just six weeks.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

Cloudflare Përballet Me Padi Për Të Ndihmuar Pirat Faqet E Internetit

By | Gusht 23, 2016

Në muajt e fundit CloudFlare ka qenë i thirrur në mënyrë të përsëritur për të ofruar shërbimet e saj të njohur pirat faqet, duke përfshirë Pirate Bay. Këto pohime tani kanë rezultuar e parë gjyqësore pas argëtuese rritur botues ALS Hetim të paraqitur një ankesë kundër CloudFlare në një Kaliforni të gjykatës federale.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

KickassTorrents ‘Entrance Firm’ Disappears From Net

By | Gusht 23, 2016

According to the United States Government, KickassTorrents was operated through Cryptoneat, an allegedfront companylocated in Ukraine. Tani, however, Cryptoneat’s web’s presence is no more. In addition to the disappearance of its website, the company’s main domain has just expired.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

Cox Denies Legal responsibility for Pirating Subscribers, Appeals $25 Million Verdict

By | Gusht 22, 2016

Internet provider Cox Communications maintains that it’s not responsible for copyright infringements carried out by its subscribers. The company has announced that it will appeal the $25 million damages verdict in its case against music publisher BMG.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]

Raporti Thotë Se Samsung Mund Të Fillojë Promovimin E Rinovuar Telefonatat Pasuese Yr

By | Gusht 22, 2016

Fillimi “në fillim të vitit të ardhshëm,” Samsung mund të fillojë shitjen e rinovuar smartphones direkt për konsumatorët. The new resale program is aimed at strengthening Samsung’s earnings as global phone sales slow down, sipas raportit të cituar sot “një person në dijeni të drejtpërdrejtë për këtë çështje.”

Duke ofruar me kosto më të ulët rinovuar telefonat gjithashtu mund të ndihmojë Samsung më të mirë konkurrojnë kundër prodhuesit Kinezë të cilit lirë pajisjet e kanë prerë në shitjet e saj, veçanërisht në vendet në zhvillim në tregjet e.

The report from Reuters from comes on the heels of Samsung’s latest smartphone release, Shënim Galaxy 7. Ndërsa Shënim 7 ka fituar fortë komente, it’s also noteworthy for its steep price, e cila fillon në $849.99. Nga krahasimi, the company’s flagship Galaxy S7 (foto lart) dhe Galaxy S7 Buzë, nisur më herët këtë vit, janë me çmim duke filluar në $670 and $770, respektivisht.


Resale a ‘$17 Billion Market

Samsung planifikon që t'i rinovojnë dhe rishes fund të lartë pajisjet që vijnë prapa kompanisë nga konsumatorët për një vit të përmirësuar programet që ofrohen në SHBA, Korea e jugut dhe tregjet e tjera, sipas Reuters. Nuk ka detaje të ishin në dispozicion si rinovuar telefonave do të jenë me çmim apo sa mund të vihen në dispozicion.

Në raportin e cituar hulumtimin nga shërbimet financiare të firmës BNP Paribas tha se mesatarja e rishitjes vlerën e një të rinovuar Samsung Galaxy telefoni është në lidhje me 51 për qind e çmimi i saj fillestar, compared to the Apple iPhone’s higher resale value of 69 për qind. Reuters vuri në dukje se Apple nuk do të ofrojë të detajuar shitjet e informacionit rreth rinovuar iphone.

Në një parashikim për 2016, e auditimit dhe këshillimore firma konsulente Deloitte e quajti shitjen e përdorur smartphones “e $17 miliardë e tregut ju mund të kurrë nuk kanë dëgjuar për të.” Ajo parashikoi disa 120 milion përdorur smartphones do të rishit këtë vit, në krahasim me 80 milion të shitur në 2015.

Deloitte noted that smartphone vendors gain several benefits from a… [php copëza=11]

Apple’s iOS 10 Is Virtually Right here: What We Know So Far

By | Gusht 22, 2016

Set to arrive on September 30, iOS 10, the latest update of Apple’s mobile operating system, will offer a number of new features, including a redesigned lock screen, a more intelligent Siri digital assistant and new looks for other apps.

One improvement to Siri will be especially welcome for at least one famous iPhone user: Barbra Streisand. In an interview over the weekend, the singer told NPR that she called Apple CEO Tim Cook to request that the next update for Siri corrects how the assistant pronouncesStreisand.

She pronounces my name wrong,” Streisand noted, after NPR’s Scott Simon had Siri say her name asStreizand.The correction pronunciation isStreisand with a soft “s,” like sand on the beach,” the singer said.

What did I do? I called the head of Apple Tim Cook and he delightfully agreed to have Siri change the pronunciation of my name finally with the next update on Sept. 30,” Streisand said. “So let’s see if that happens because I will be thrilled. ”


Raise To Wake, More 3D Touch

For the rest of the iPhone-using population, Apple is billing iOS 10 as “the biggest release ever” e saj sistemit operativ mobil. The next version will also introduce a native app for Home automation, new animations and personalization options for Messages, more gender-diverse emojis and something calledDifferential Privacy.

Differential Privacy is a technology tohelp discover the usage patterns of a large number of users without compromising individual privacy,” according to Apple. “In iOS 10, this technology will help improve QuickType and emoji suggestions, Spotlight deep link suggestions and Lookup Hints in Notes.

iPhone users will notice the differences arriving with iOS 10 from the moment they pick up their devices, as the new Raise to Wake feature automatically wakes their screens when they pick up… [php copëza=11]