Category Archives: Postimet e reja

The Entire Ocean Start to Freeze in New England

By | January 16, 2018

The Entire Ocean Start to Freeze in New England FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog: http://my-itfriend.blogspot.com/ G+:https://plus.google.com/b/100389869163973113834/+HoroscopedatesInfoplus Pin: https://www.pinterest.com/itfriend/ https://www.flickr.com/photos/dragan_ilic/ RN: https://www.reverbnation.com/itfriend si për të, si për të diy projektet, çfarë është një diy projektit, diy kom projektet, diy krijues e projekteve, projekti diy, diy… Lexo Më Shumë »

How to Convert an Excel Sheet Data to FreeMind Mindmap 2018

By | January 16, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Convert an Excel Sheet Data to FreeMind Mindmap 2018 FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog:... Lexo Më Shumë »

Show Links Between Excel Tables in a Workbook

By | January 13, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Find Links Between Excel Tables in a Workbook FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog: http://my-itfriend.blogspot.com/… Lexo Më Shumë »

How to Fix Error Spotify is Currently not Available in Your Country

By | January 12, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Fix Error Spotify is currently not available in your country FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP... Lexo Më Shumë »

Do Magic Tricks with Your Android Device App

By | January 12, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Do Magic Tricks with Your Android Device App FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog: http://my-itfriend.blogspot.com/… Lexo Më Shumë »

How to Make a Carrot Flower Tutorial Tips and Tricks

By | January 12, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! How to Make a Carrot Flower Tutorial FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog: http://my-itfriend.blogspot.com/ G+:https://plus.google.com/b/100389869163973113834/+HoroscopedatesInfoplus Pin: https://www.pinterest.com/itfriend/ https://www.flickr.com/photos/dragan_ilic/ RN: https://www.reverbnation.com/itfriend si për të, how… Lexo Më Shumë »

Create Slideshow from Facebook Photo Album

By | January 8, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Create Slideshow from Facebook Photo Album FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog: http://my-itfriend.blogspot.com/ G+:https://plus.google.com/b/100389869163973113834/+HoroscopedatesInfoplus Pin:... Lexo Më Shumë »

How to Remove an AddOn from Microsoft Excel 2013-2016 Këshilla dhe Truket

By | January 5, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Remove an AddOn from Microsoft Excel 2013-2016 FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog: http://my-itfriend.blogspot.com/ G+:https://plus.google.com/b/100389869163973113834/+HoroscopedatesInfoplus... Lexo Më Shumë »

How to Remove an AddOn from Microsoft Word 2013-2016 ITFriend Tips and Tricks

By | January 4, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Remove an AddOn from Microsoft Word 2013-2016 FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog: http://my-itfriend.blogspot.com/ G+:https://plus.google.com/b/100389869163973113834/+HoroscopedatesInfoplus... Lexo Më Shumë »

How to Write Grammatically Correct Text Anytime and Anywhere with Grammarly

By | January 3, 2018

Nëse ju pëlqen kjo video pls like it dhe të abonohen në kanal! Është e rëndësishme për ne! Faleminderit! In this video we show you How to Write Grammatically Correct Text Anytime and Anywhere with Grammarly FB: https://www.facebook.com/myitfriend/ Instagram: https://www.instagram.com/MyITfriend/ Twitter: https://twitter.com/my_itfriend Tumblr: http://my-itfriend.tumblr.com/ VK: https://vk.com/public78164695 Reddit: https://www.reddit.com/user/dilich/ YT Channel: https://www.youtube.com/channel/UCr8Z_a0k2ddiUbXbCRV0NeA Blog: http://myitfriend.wordpress.com/ WP blog:... Lexo Më Shumë »