Rrjeti calculator mjet

Rrjeti calculator ose IP Subnet Mask Calculator është një shërbim rrjeti që përdoret për Llogaritjen subnet varg nga rrjeti maskë. Ky shërbim llogaritur subnet IP rrjetit duke përdorur adresën e rrjetit të klasës, IP adresa, subnet mask, subnet bit, maskë bit, maksimale të nevojshme IP subnets dhe maksimale të nevojshme ushtrive në subnet. Rezultatet e subnet llogaritje të sigurojë hexadecimal IP adresa, e wildcard maska, për përdorim me ACL (Qasje Në Listat E Kontrollit), subnet ID, transmetuar adresa, subnet gamë të adresave për rezultuar subnet të rrjetit dhe një subnet bitmap.

Futni tuaj netmask(s) në CIDR simbol (/25) ose me pika decimals (255.255.255.0). Anasjelltë netmasks janë diagnostikuar. në rast se ju miss e netmask ipcalc e bën përdorimin e default netmask për klasa e juaj komunitet.

Kanë një vështrim në hapësirë në mesin e pjesezat e adresave: Pjesezat më herët se atë janë network një pjesë e e merren me, pjesezat, pasi ajo janë të presë komponenti. ju mund të shih dy simple statistikat: Në një komunitet adresa të gjitha të presë bits janë 0, në një publikuar të përballuar me ata janë të gati.

The madhështia e juaj komunitet është vendosi nëpërmjet e saj të parë bit.

Në rastin tuaj komunitet është një private internet në përputhje me RFC 1918 kjo është u shpreh. ndërsa shfaqja e subnets krejt të re bit brenda network pjesë e e netmask janë të shënuara në një të dallueshme ngjyra


Please check this great service at: http://www.test-net.org/services/proxy-checker/ ose vizitoni SHËRBIME FALAS menu

[Gjithsej: 1    Mesatare: 5/5]