Ping test

Ping është një rrjet kompjuterik të shërbimeve të përdorura për të provuar lidhjet e rrjetit. Kjo masë vajtje-ardhje kohë për mesazhet e dërguara nga presë për një destinacion kompjuter. Ajo matur kohën e reagimit të lidhjen tuaj, ose sa shpejt që ju të merrni një përgjigje pas teje’ve dërgoi një kërkesë.

A good ping means a more responsive connection, sidomos në aplikacione ku koha është shumë e rëndësishme. Ping është matur në milisekonda (ms). Ping vepron duke dërguar Internet Control Message Protocol (ICMP) echo kërkesë pako për të synuar të presë dhe duke pritur për një ICMP përgjigje.

Në procesin e masave në kohë nga të transmisionit për pritjen dhe regjistrimet e çdo paketë humbje, shumë. Rezultatet e testit janë të shtypura në formën e një përmbledhje statistikore e reagimit të paketave të marra, duke përfshirë minimale, maksimale, dhe do të thotë vajtje-ardhje herë, dhe ndonjëherë devijimit standard të thotë. Ping test, në këtë rrugë, përcakton nëse kompjuteri juaj nuk mund të komunikojnë me një kompjuter tjetër, mbi të rrjetit. Nëse komunikimit në rrjet është themeluar, ping teste për të përcaktuar lidhjen latente në mes të dy kompjuterëve. Ping janë përdorur për të provuar të troubleshoot lidhjes probleme me rrjetin tuaj në shtëpi.

Rezultatet e një ping test të ndryshojnë në varësi të cilësisë së Internetit/lidhje të rrjetit. Një e mirë e Internetit broadband connection (wired ose pa tel) zakonisht rezulton në ping testin latente e më pak se 100 ms, shpesh më pak se 30 ms.


Please check this great service at: http://www.test-net.org/services/reverse-lookup/ ose vizitoni SHËRBIME FALAS menu

[Gjithsej: 3    Mesatare: 4/5]