Port checker mjet

Port checker është një shërbim rrjeti që përdoret për të kontrolluar tuaj të jashtme adresën IP dhe për të zbuluar të hapur portet në lidhjen tuaj. Ky mjet është i dobishëm për të gjetur nëse tuaj forwarding port është setup saktë apo nëse serveri juaj e aplikimeve janë duke u bllokuar nga firewall.

Ky mjet mund të përdoret gjithashtu si një port scanner për hetim i rrjetit tuaj për portet që janë zakonisht përcillet. Disa porte, të tilla si port 25, shpesh janë të bllokuar në ISP nivel në një përpjekje për të parandaluar aktivitetit me qëllim të keq. Për të identifikuar në dispozicion shërbime drejtimin në një server, ky shërbim përdor lëndë të parë IP pako për të gjetur se çfarë porte të hapur në një server ose çfarë OS (Sistemi Operativ) është i rrjedhshëm apo për të kontrolluar nëse një server ka firewall aktivizuar etj.

Shërbimi gjithashtu mund të zbulojë uptime e një mori, nëse ushtria po kalon një i njohur OS që skaner mund të analizuar të mendoj uptime. Për të skanuar një presë vetëm të hyjë ushtrisë emrin ose IP adresa në kutinë e mësipërme dhe të japë një gamë të portet për të scan, E rekomanduar lloji scan është “lidhur()”, megjithatë të tjera lloje scan mund gjithashtu të jetë e dobishme në varësi të rrjetit të objektivit të presë, a “VIZION Vjedhje” lloji scan gjithashtu mund të provojë të jetë e dobishme kur’s një firewall bllokon portet. Kontrolloni e hapur portet është e mundur në qoftë se kompjuteri juaj’s aktuale e jashtme IP adresa.

Më shumë për këtë ju mund të pyesni ISP-në tuaj. Vlerë duke pasur parasysh se në qoftë se kompjuteri juaj është i lidhur në Internet, në vend të drejtpërdrejt nëpërmjet router, rezultatet e testit janë pikërisht për të router. Kontrolloni portin e statusit për kompjuter brenda një subnet është e mundur vetëm me forwarding port.


Please check this great service at: http://www.test-net.org/services/ping/ ose vizitoni SHËRBIME FALAS menu

[Gjithsej: 0    Mesatare: 0/5]