Proxy

Proxy checker është një shërbim falas që përdoren për të provuar proxy servers. Një proxy apo proxy server është usualy një tjetër kompjuter i cili shërben si një qendër përmes së cilës internet kërkesave nga kompjuteri juaj janë të përpunuara. Nga lidh me një nga këto servers, kompjuteri juaj dërgon kërkesat tuaja për në proxy server, që pastaj në proceset kërkesën tuaj dhe të kthehet ajo që ju ishin duke dashur. Në këtë mënyrë ajo shërben si një ndërmjetës në mes të shtëpisë tuaj makinë dhe pjesa tjetër e kompjuterëve në internet.

Kanalizimet janë përdorur për një sërë arsyesh të tilla si për të filtruar përmbajtjen e web, për të shkuar rreth kufizimeve të tilla si blloqe prindërore, në ekran shkarkimet dhe ngarkimet më dhe për të siguruar anonimitet kur surfing internet. Proxy checker të dhënat dhe tregon detajet e çdo proxy servers ju jeni duke përdorur. Kjo është veçanërisht e dobishme për të vë në dukje transparente kanalizimet. Këto janë autoritete e futur në mes të shfletuesit tuaj dhe në web, në mënyrë tipike nga ISP-në tuaj, dhe shpesh pa e ditur ju.

Një proxy server është një e kryer machine or a software vegël shëtitës on a computer that acts as an ndërmjetësi në mesin e një endpoint pajisje, së bashku me a pc, and çdo tjera server nga të cilat një konsumatorit or klienti është kërkimi për a ofruesi. Proxy server mund të ekzistojnë brenda të barabartë makinë si një firewall server ose ajo mund të të jetë në një server të veçantë, cila përcjell kërkesat gjatë gjithë firewall.

Një avantazh e një proxy server është se saj cache mund të shërbejë për të gjithë konsumatorët. Nëse një ose shtesë internet faqet janë të rregullishtkërkuar, ata janë të ndoshta të jetë proxy’s cache, të jetë në gjendje për të të përmirësuar përdorues përgjigje kohë. Një proxy gjithashtu mund të hyni komunikimet e tij, që mund të jetë e dobishme për të problemeve të.


Please check this great service at: http://www.test-net.org/services/dns-lookup/ ose vizitoni SHËRBIME FALAS menu

[Gjithsej: 7    Mesatare: 3.4/5]