Tag Archives: als scan

Cloudflare CEO Ka për të Sqaruar Mungesën E Pirat Internetit Terminations

By | October 10, 2017

Në Gusht, Cloudflare CEO Mateu Princi i vendosur të ndërpresë rrëfimin e diskutueshme neo-Nazist faqen e internetit Çdo ditë Stormer. Unë u zgjova këtë mëngjes në një të keqe durimin dhe të vendosur për të goditje e tyre jashtë Web, ai i shkroi. Zgjidhja ishte menduar si një mendore të trajnuar për të filluar një dialog në lidhje me censurë dhe fjalës së lirë në... Lexo Më Shumë »

Daily Stormer Termination Haunts Cloudflare in On-line Piracy Case

By | September 29, 2017

Last month Cloudflare CEO Matthew Prince determined to terminate the account of controversial neo-Nazi website Each day Stormer. I wakened this morning in a foul temper and determined to kick them off the Web, he announced. While the choice is comprehensible from an emotional viewpoint, its fairly an announcement to make because the CEO of… Lexo Më Shumë »

Cloudflare Përballet Me Padi Për Të Ndihmuar Pirat Faqet E Internetit

By | Gusht 23, 2016

Në muajt e fundit CloudFlare ka qenë i thirrur në mënyrë të përsëritur për të ofruar shërbimet e saj të njohur pirat faqet, duke përfshirë Pirate Bay. Këto pohime tani kanë rezultuar e parë gjyqësore pas argëtuese rritur botues ALS Hetim të paraqitur një ankesë kundër CloudFlare në një Kaliforni të gjykatës federale.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]