Tag Archives: Boris Dobrodeyev

☎☎☎ VKontakte CEO: Koha për të Marrë larg Nesh Nga 'Pirat' Blacklists ☎☎☎

By | July 24, 2016

Pas viteve të kontesteve ligjore, kryesore ruse social networking site vKontakte ka goditur një marrëveshje me Universal Music për licencë të përmbajtjes ngarkuar për platformën nga përdoruesit e tij. TorrentFreak kapur me vKontakte CEO Boris Dobrodeyev për të zbuluar se si marrëveshja do të ndihmojë në fund akuzat e piraterisë dhe për të hequr vKontakte nga NE tregtisë blacklists.

Burimi: TF, për më të fundit informacion mbi të drejtën e autorit, file-sharing, faqet e përrua and ANONIM shërbime VPN.

[php copëza=11]