Tag Archives: Brazilian cybercriminal underground

Bankar Trojans, si një Shërbim—Vjedhje Bërë Drejtpërdrejtë në Brazil

By | June 30, 2016

As a known banking Trojan center, it’s not surprising when Brazil’s cybercriminals launch what could be considered “banking Trojans as a service.” In this particular case, a skilled cybercriminal started offering a fully functional banking Trojan and its associated infrastructure for rent, to be used by less-skilled crooks.

This particular threat caught our eye because of its ad, which included demonstration videos on YouTube. Its creator, “Ric”, ofron shërbime të veçantë bankare Trojan për qira, që kushton afërsisht US$600 për një 10-ditore periudhë. Shërbimi përfshin një të plotë, shumë të aftë, and well-designed console, si dhe aftësinë për të anashkalojë shtesë të legalizuara hapat e përdorur nga bankat në Brazil.

Post nga: Trendlabs E Inteligjencës Dhe Sigurimit Blog – nga Trend Micro

Banking Trojans as a Service—Theft Made Easy in Brazil

[php copëza=11]