Öka Besökare – Optimera Blogg Lägga Upp Titlar Utnyttja H2-Taggen – Ersättning H3-Taggen

Av | Oktober 30, 2017

DELA:
Rubriken taggar börja från H1 och gå så mycket som H6 att sänka ordning dimension. De spelar oerhört stor betydelse i din blogg mall optimering. Helt enkelt som jag tidigare definierat som en sökmotor robot läser ditt innehåll material helt enkelt den finaste som en människa läser det. Rubriker, bolded and highlighted texts draw consideration. By default all blogger templates are designed such that the H1 tag is given to Homepage Predominant Title, H2 is given to Weblog Description or Header dates, sidebar headers and H3 is assigned for publish titles.
Whilst the very fact is that your Publish titles are second most essential a half of your weblog after the principle title. Sidebar titles and Publish description are peanuts compared to your publish titles.
Its your publish titles that ping search engines like google on an replace and are listed and crawled by search engine robots. In search engine optimisation the publish title is referred because the KING whiles publish content material is referred because the QUEEN. So if the king is handled with H3 tag as a substitute of H2 tag then I assume you have to re-plan your Site visitors campaign.Changing Publish Tiles Heading Tags In BloggerTo change publish titles default H3 tag to H2 heading Tag then observe the steps below,
Go To Blogger> Design > Edit HTML Backup your template Search for .publish h3 and substitute it with .publish h2 (keep changing that for all occurrences of .publish h2) Then seek for, <h3><data:title/></h3and substitute it with this,
<h2><data:title/></h2> 6. Save your template and Congratulations for the sensible change! :>

DELA:

Vänligen kontrollera detta bra service på: http://www.test-net.org/services/ping/ eller besök GRATIS TJÄNSTER-menyn

[Totalt: 0    Genomsnitt: 0/5]

Lämna ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *